top of page

Etkö sinäkään pidä sähläyksestä?

Meille korkealaatuiset rakennusurakoinnin ja saneerausalan palvelut ovat kunnian asia

Toteutamme projektit jokaiselle asiakkaalle sillä samalla sydämellä ja huolellisuudella, millä rakentaisimme itsellemme tai läheisillemme. Emme yksinkertaisesti päästä huonoa jälkeä käsistämme.

Suomen Meriittirakennus Oy sai alkunsa toimitusjohtaja Kari Immosen toimesta vuonna 2007, kun rakennusalalla näytti olevan huutava tarve luotettavalle toimijalle. Yrityksemme onkin siitä lähtien ollut vakavarainen ja kasvuhakuinen – perheyrityksen henkeä kadottamatta.

 

Meille on tärkeää, että yhteistyö kanssamme on Sinulle alusta loppuun vaivatonta, suoraviivaista ja läpinäkyvää.


Palvelualttius ja kokonaisvaltaisuus ovat kiistattomia valttikorttejamme – siksi saammekin nauttia monista pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista, kuten HSY & Kaupunkiliikenne.

Yksityishenkilöille loihdimme upeita omakotitaloja, huviloita, terasseja ja laitureita, sekä halutessanne myös maisemointia ja pihaelementtejä. Luonnollisesti teemme myös kattavia huoneistoremontteja – henkilökuntaamme kuuluu mm. kokeneita putki-, pelti- ja sähköalan ammattilaisia. 

Jätämme leikkaa ja liimaa -palvelut jollekin toiselle toimijalle. Keskitymme mielellämme juuri Sinun tarpeisiisi ja räätälöimme uniikin kokonaispaketin – kustannustehokkaasti ja aikataulujasi kunnioittaen.

 

Pyrimme rakennustyössä pölyttömyyteen ja alipaineistamme työmaan aina kun se on mahdollista. Lisäksi suojaamme asianmukaisesti ja huolehdimme välisiivouksista. Huolellisen loppusiivouksen toteuttavat omat siivoojamme Meriittipalvelut Oy:sta. 

Henkilöstöllämme on rakennusalan koulutus tai tutkinto sekä pitkä työkokemus. Ylläpidämme ammattitaitoamme osallistumalla säännöllisesti rakennusalan koulutuksiin. Tiimihenkeä vahvistavat myös yhteiset virkistystapahtumat.

Suhtaudumme ympäristömme kuntoon vakavasti ja työskentelemme luontoa kunnioittaen. Noudatamme toiminnassamme ympäristöohjelmia.

Haluatko siis Sinäkin, että rakennusprojekti sujuu sovitusti – ilman päänsärkyä ja epätoivoa?

Ole pikimmiten yhteydessä, mikäli mielessäsi kytevät mahdolliset yhteistyökuviot – emme ujostele myöskään monimutkaisten hankkeiden edessä.

henkilökunta

20-25

liikevaihto 2022

7,7M€

henkilöstön työkokemus

10-35v

Henkilökunnaltamme löytyvät voimassaolevat

Kuvalliset henkilökortit
Ensiapukortit
Työturvallisuus-kortit
Tulityökortit
Puhdasvesipassit
Ilmastosertifikaatti-2020-Meriittirakenn
bottom of page