top of page

Villa, uusimaa

Tutustuimme edellisen taloprojektimme (2011) aikana Makeen ja meille syntyi hyvä luottamussuhde – se on ollut itsellemme erityisen tärkeää. Tykkäsimme hänen työnjäljestä ja tavasta toimia, ja kun sopiva mökkitontti löytyi, niin oli todella luonteva ja helppo päätös lähteä viemään Meriittirakennuksen kautta nykyistä projektia eteenpäin.

 

Meillä oli todella kovat odotukset ja toiveet tämän taloprojektin suhteen, mutta Meriittirakennus jopa ylitti ne.

Tietenkin täytyi olla kärsivällinen ja tiedostaa, ettei kaikki tapahdu yhdessä yössä. Paljon oli matkan varrella myös pähkäilyä ja tuumailua, mutta kun valmista tuli, niin olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

 

Rakentaminen kesti hieman vajaa kaksi vuotta – se tuntui kaiken keskellä mukamas pitkältä ajalta, mutta ei siinä kyllä oikeasti kauaa mennyt.

Ei muistu mieleen mitään erityisen hankalia tilanteita tai takaiskuja. Kaikki ei tapahdu aina helposti tai itsestään – ja töitä joutuu tekemään paljon – mutta asiat sujuivat sillä tavalla sutjakkaasti.

Kun aluksi on pelkkää kuoppaa ja puunkaatoa, niin lopputulosta on vaikea hahmottaa. Tykkäsin paljon jo siitä vaiheesta, kun saatiin hirret pystyyn ja näki koko tilan, mutta tietenkin kun sisäpinnat oli viimeistelty, niin kaikki konkretisoitui ja sai tyytyväisenä ihmetellä.

 

Ainahan voi sattua ja tapahtua, mutta arvostamme Makessa erityisesti sitä, ettei tule mitään ikäviä yllätyksiä – pystyy hyvin ennakoimaan missä mennään.

 

Meriittirakennus on luotettava ja ammattimainen, ja ennen kaikkea heistä paistaa läpi välittäminen. Heille tämä ei ole pelkkää työtä, vaan työn jäljestä ollaan ylpeitä. Eikä yhteydenpito lopu siihen, kun laskut on maksettu. Jos jotain tarvitsee, niin saman tien joku tulee katsomaan. Tehdään kaikki just eikä melkein – hyvin ja huolella.

– Niklas Bäckström

bottom of page